Tilgi meg

Tilgi meg - Harlan Coben | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Tilgi meg.pdf
ISBN
8518394918494

BESKRIVELSE

Haley McWaid er en populær og snill 17-åring. Derfor blir både familien og naboene hennes svært engstelige for henne når hun plutselig forsvinner. På samme tid blir sosialarbeideren Dan Mercer tilsynelatende tatt på fersk gjerning i et forsøk på å ha omgang med en mindreårig jente.Wendy Tynes er fjernsynsreporter og har spesialisert seg på å avsløre lysskye forhold. Hun blir involvert i begge sakene, men oppdager svært fort at hun ikke lenger kan stole på sine instinkter eller på de menneskene som omgir henne. Det er mye som ikke lenger er som det utgir seg for å være.Dette er en spenningsroman som både utfordrer og underholder. Den skildrer meget levende det renkespillet og de mellommenneskelige konfliktene i en søvnig forstad.

Men sønnene Erik og Andreas ser ham for seg nå, sittende ved Vårherres bord og ... Be Gud om å tilgi deg på grunnlag av Jesu gjenløsningsoffer. ( Efeserne 1:7 ) For at bønnen din skal bli besvart, må du dessuten tilgi dem som har syndet mot deg.

Amen. Tilgivelse er primært en viljessak, men fordi våre følelser er såret, er tilgivelse sjelden en engangshendelse. En lærer fra folkeskolen.

RELATERTE BØKER