Tause ofre

Tause ofre - Anette Moe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anette Moe
DIMENSJON
10,26 MB
FILNAVN
Tause ofre.pdf
ISBN
6031400223401

BESKRIVELSE

Det sies at de fleste ulykker skjer i hjemmet. Hva foregår egentlig bak tildekte vinduer og lukkede dører i ditt eget nabolag? Hvilke hemmeligheter skjuler menneskene som bor så tett innpå deg? Fredrikke Sandøy er en journalist som higer etter forandringer i livet sitt. I håp om mer frihet, flytter hun fra barndomshjemmet sitt i Søgne til en bygård i Kristiansand sentrum. Men kanskje er ikke dette en god løsning likevel? Det er vanskelig å stifte nye bekjentskap og Fredrikkes nye naboer er svært tilbakeholdne. Skjuler de noe? Journalisten i henne vekkes, og det resulterer i at en trist historie til slutt rulles opp. Fredrikke blir stående an- sikt til ansikt med sannheten.

Den skulda og skamma ein ikkje får levert der ho høyrer heime - hjå overgripar - er ein plent nøydd til å bera sjølv, same korleis ein vrir og vender på det. Påstår at Michael Jackson betalte millioner for å holde overgreps-ofre tause. Nye sjokkpåstander mot Michael Jackson.

Hva foregår egentlig bak tildekte vinduer og lukkede dører i ditt eget nabolag? Hvilke hemmeligheter skjuler menneskene som bor så tett innpå deg? Fredrikke Sandøy er en journalist som higer etter forandringer i livet sitt. Anette Moe "Tause ofre" Journalist Fredrikke har solgt huset hennes mor å hu bodde etter moren døde, og flytter inn i en. Bygård i Kristiansand.

RELATERTE BØKER