Mat for sommerdager

Mat for sommerdager - Astrid Skår, Morten Brun | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Skår, Morten Brun
DIMENSJON
7,82 MB
FILNAVN
Mat for sommerdager.pdf
ISBN
2501751250953

BESKRIVELSE

Sommeren gir andre muligheter enn resten av året. Vi tenker på sol og varme, men vet at regnværsdagene også finnes. Hverdagen er langt unna. Turer ved sjøen og til fjells, uteliv og samvær med venner og familie hører sommeren til. Her er både tradisjonelle og moderne oppskrifter og ideer: Fisk og skalldyr, supper for en regnværsdag, vafler, grillmat og salater, lunsj fra matboks og ved bålet, eller en champagnecocktail . ønskene og mulighetene kan være mange når dagene er lange og livet lever.

Denne boken er skrevet av forfatteren Astrid Skår Astrid Skår 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Velkommen til viivilla.no! Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

Mat & Oppskrifter; Gulasj for kjølige sommerdager. Av.

RELATERTE BØKER