Kropp, språk, bevegelse

Kropp, språk, bevegelse - Turid Nøkleberg Schjønsby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Turid Nøkleberg Schjønsby
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
Kropp, språk, bevegelse.pdf
ISBN
8832494389986

BESKRIVELSE

I denne boken tar forfatteren spesielt for seg eurytmien som scenisk uttrykksmiddel og beskriver den i forhold til andre kunstneriske retninger i forrige århundre. Et hovedanliggende er å vise hvordan det menneskebildet som ligger til grunn for eurytmien, har vesentlige berøringspunkter med filosofiske og estetiske ideer hos moderne tenkere som Merleau-Ponty og Martin Heidegger. Har noter og litteraturliste.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Språk og tekst.

Legg igjen en kommentar. Dette aktivitetsskjemaet kan benyttes for å få oversikt over hvor godt Barnehagens rammeplan dekkes gjennom året. Barns språk er bevegelse! De både opplever og uttrykker med bevegelse og gjerne med hele kroppen.

RELATERTE BØKER