King og Maxwell

King og Maxwell - David Baldacci | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Baldacci
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
King og Maxwell.pdf
ISBN
5663962936192

BESKRIVELSE

Tenåringsgutten Tyler Wingo får tragiske nyheter om at faren, som er soldat i Afghanistan, er drept i kamp. Men så skjer det noe underlig: Gutten får en melding fra faren - etter det angivelige dødstidspunktet. Tyler hyrer inn Sean og Michelle for å finne ut hva som skjedde med faren. Etterforskningen fører dypere og til langt mer skremmende spørsmål. Hvis Tylers far fremdeles er i live, hva gikk det siste oppdraget hans ut på? Og kan sønnen være neste offer? Sean og Michelle er fast bestemt på å beskytte Tyler, selv om det kan koste dem dyrt. King og Waxwell er sjette bok i Baldaccis populære serie med samme navn.

Men så skjer det noe underlig: Gutten får en melding fra faren - etter det angivelige dødstidspunktet. Kjøp King og Maxwell fra Bokklubber Tenåringsgutten Tyler Wingo får tragiske nyheter om at faren, som er soldat i Afghanistan, er drept i kamp. Men så skjer det noe underlig: Gutten får en melding fra faren - etter det angivelige dødstidspunktet. King og Maxwell.

Men så skjer det noe underlig: Gutten får en melding fra faren - etter det angivelige dødstidspunktet. Kjøp King og Maxwell fra Bokklubber Tenåringsgutten Tyler Wingo får tragiske nyheter om at faren, som er soldat i Afghanistan, er drept i kamp. Men så skjer det noe underlig: Gutten får en melding fra faren - etter det angivelige dødstidspunktet. Kjøp King og Maxwell fra Bokklubber Tenåringsgutten Tyler Wingo får tragiske nyheter om at faren, som er soldat i Afghanistan, er drept i kamp.

RELATERTE BØKER