Juss i barnehagesektoren

Juss i barnehagesektoren - Anne Oline Haugen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Oline Haugen
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Juss i barnehagesektoren.pdf
ISBN
5366769348133

BESKRIVELSE

Siden starten av 2000-tallet har det skjedd omfattende endringer i barnehagesektoren. Både antall barnehager og antall barnehageplasser har økt sterkt. I tillegg har sektoren til dels blitt rettsliggjort, blant annet ved at det er innført rett til barnehageplass for de aller fleste barn.I denne boken behandles det regelverket som gjelder for barnehagesektoren; både de kommunale og de private barnehagene. I Juss i barnehagesektoren fokuserer forfatteren på de grunnleggende rettighetene barn og foresatte har, og saksbehandlingen knyttet til daglig drift og opptak. Fagboken er skrevet for studenter innenfor barnehageledelse, de som allerede administrerer og leder barnehager og øvrige ansatte. Boken vil også kunne ha interesse for foresatte og andre som er opptatt av forvaltningsrett generelt, og barnehagejuss spesielt. Anne Oline Haugen er førstelektor ved Avdeling for økonomi- og ledelsesfag, Institutt for organisasjons- og ledelsesfag, Rena, Høgskolen i Hedmark. De siste 15 årene har hun hatt ansvar for en rekke kurs i barnehagejuss, og har også skrevet flere artikler om emnet.

Kroppsøving Juss i barnehagesektoren av Anne Oline Haugen heftet, 2016, Norsk (bokmål), ISBN 9788215021423. Siden starten av 2000-tallet har det skjedd omfattende endringer i barnehagesektoren.

Vi velger ut de beste krimbøkene og sender de hjem til deg — portofritt over kr 299,-! Unike medlemstilbud! Juss i barnehagesektoren. Anne Oline Haugen (Heftet) 345 kr.

RELATERTE BØKER