Haren med øyne av rav

Haren med øyne av rav - Edmund De Waal, Christian Rugstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edmund De Waal, Christian Rugstad
DIMENSJON
9,74 MB
FILNAVN
Haren med øyne av rav.pdf
ISBN
9166232290000

BESKRIVELSE

Edmund de Waals Haren med øyne av rav er en bok som knapt likner på noen andre: familiehistorie, memoarer, biografi, essay, fortelling, kunsthistorie, detektivroman. De færreste hadde forventninger til boken da den utkom i England sommeren 2010. Nå er de Waals bok et av de mest omtalte fenomenene i den internasjonale forlagsverdenen: hyllet som et mesterverk av engelske og amerikanske kritikere, en bestselger både i UK og USA, og kåret til årets beste bok i 2010 i et utall aviser og magasiner. Dagens Næringsliv og Aftenposten pekte ut Haren med øyne av rav som en av de beste bøkene i 2011

mathilde / januar 27, 2011. Denne uken byr panelet på tre bøker og en låt! Hilde Sandvik : Bøkene Lost (Daniel Mendelsohn) og Haren med øyne av rav (Edmund de Waals) Anne Cathrine Straume: Boka "Heftige Bånd" (Vivian Gornick). Jonas Skybakmoen: Låten "I believe in something better" fra det nye albumet til Fat White Family. Edmund de Waals Haren med øyne av rav er en bok som knapt likner på noen andre: familiehistorie, memoarer, biografi, essay, fortelling, kunsthistorie, detektivroman.

noen få måneder eldre enn Charles, bodde rundt hjørnet for Ephrussifamilien i et annet herskapshus. Kjøp Haren med øyne av rav fra Bokklubber 264 utsøkte små japanske figurer, skåret ut i tre eller elfenben, med detaljer av rav eller kostbare stener. Da den engelske keramikeren Edmund de Waal første gang så familiens samling av japanske netsuker i et glasskap i Tokyo, klarte han knapt å puste. The Hare With Amber Eyes utgis på norsk som Haren med øyne av rav.

RELATERTE BØKER