Den talentfulle bøddelen

Den talentfulle bøddelen - Olav W. Rokseth | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav W. Rokseth
DIMENSJON
5,17 MB
FILNAVN
Den talentfulle bøddelen.pdf
ISBN
1968414958455

BESKRIVELSE

Om en manns intense vilje til å gjenopprette sin selvrespektLeon Gabrielsen ble dømt for drap på en kioskeier, men klarte å rømme fra Oslo fengsel og komme seg til Iran, der faren bor. Han kjører taxi, og han er en av dem som henger løkken rundt halsen på drapsmenn. En flombelyst kveld hvisker en av de dødsdømte ham noe i øret. Det han får høre, gjør at han bryter med sitt nye liv og kommer seg til Norge med ny identitet. Han har skaffet seg et oppdrag: Å få en agent for den iranske etterretningen ut av fengsel. Imens etterforsker PSTs Ellen Marie Moi et drap på en eksiliraner. Har drapet sammenheng med det hemmelige forhandlingsmøtet mellom Iran og USA? Og har Leons oppdrag sammenheng med det samme møtet? Den talentfulle bøddelen handler om en manns intense vilje til å gjenopprette sin selvrespekt. «Intenst og intelligent psykodrama med storpolitiske overtoner, og ikke minst: Et realistisk politi. (...) befester Olav W. Rokseths posisjon som en av de mest interessante og relevante spenningsforfatterne våre.»Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

No har eg oppdaga at dette er tredje romanen i ein serie, av ein for meg ukjend forfattar. Den talentfulle bøddelen (Ellen Marie Moi #3) lydbok. 149,-Om en manns intense vilje til å gjenopprette sin selvrespekt Leon Gabrielsen ble dømt for drap på en kioskeier, men klarte å rømme fra Oslo fengsel og komme seg til Iran, der faren bor.

«Intenst og intelligent psykodrama med storpolitiske overtoner, og ikke minst: Et realistisk politi. (...) befester Olav W.

RELATERTE BØKER