Bare elsk meg, ikke prøv å forstå meg

Bare elsk meg, ikke prøv å forstå meg En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,50 MB
FILNAVN
Bare elsk meg, ikke prøv å forstå meg.pdf
ISBN
5262184115275

BESKRIVELSE

Boka inneholder ca. 400 sitater om kjærlighet, bl.a. av Oscar Wilde, Amalie Skram, Herman Wildenwey og Charles Dickens. Har register over de siterte.

Se flere bilder. Andre som heter Tove Leksb ... Hvordan takler ulike generasjoner kjærlighet, sorg og relasjoner? Møt legen Clara som ikke finner den rette, den stormforelskede broren Aron, og pappa Sten som finner lidenskap på uventet hold. Det har pågått en god stund nå, og jeg begynner å kjenne at jeg ikke takler så mye mer og føler meg hjelpesløs.

Andre som heter Tove Leksb ... Hvordan takler ulike generasjoner kjærlighet, sorg og relasjoner? Møt legen Clara som ikke finner den rette, den stormforelskede broren Aron, og pappa Sten som finner lidenskap på uventet hold. Det har pågått en god stund nå, og jeg begynner å kjenne at jeg ikke takler så mye mer og føler meg hjelpesløs. Han sier han elske meg, og at det ikke er noe galt, bare at han trenger alene tid (noe han har 5 av 7 dager) osv..

RELATERTE BØKER