Veier til helhet

Veier til helhet - Anna Ramskov Laursen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Ramskov Laursen
DIMENSJON
9,27 MB
FILNAVN
Veier til helhet.pdf
ISBN
1497466791598

BESKRIVELSE

En innføringsbok i kristen meditasjon, og om hvordan man kan meditere. Boka presenteres elleve meditasjonsformer fra kristen tradisjon på en enkel og lettlest måte. Meditasjonsformene er hentet fra et tidsspenn på 2000 år og fra både protestantiske, katolske, keltiske, ortodokse og østlige tradisjoner. Alle er de veier til det samme målet: til oss selv og til Gud, til helhet og til enhet med alt. Anna Ramskov Laursen er teolog og arbeider som prest i Den norske kirke. Hun har fordypet seg i kristen spiritualitet og meditasjonspraksis og er utdannet leder innenfor kristen dypmeditasjon

Anna Ramskov Laursen; Anna Ramskov Laursen (Illustratør) En innføringsbok i kristen meditasjon, og om hvordan man kan meditere. Boka presenteres elleve meditasjonsformer fra kristen tradisjon på en enkel og lettlest måte.

Anna Ramskov Laursen er teolog og arbeider som prest i Den norske kirke. Hun har fordypet seg i kristen spiritualitet og meditasjonspraksis og er utdannet leder innenfor kristen dypmeditasjon. Veier til helhet, del 1 Jeg vil gjerne dele noe mer av det Jean Vanier har skrevet, med bloggens lesere i det jeg håper at flere blir oppmerksomme på ham, og blir like velsignet som jeg er blitt av å lese det han skriver: Veier til helhet er en flott bok.

RELATERTE BØKER