Tsarens helgen

Tsarens helgen - Debra Dean | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Debra Dean
DIMENSJON
3,31 MB
FILNAVN
Tsarens helgen.pdf
ISBN
8310063140768

BESKRIVELSE

Xenia er født inn i kongelige kretser. Men hun er en eksentrisk drømmerog bryr seg lite om sosiale konvensjoner. Hun forelsker seg hodestupsi den karismatiske soldaten og sangeren, Andrei. De gifter seg, ogetter hvert får hun oppfylt sitt høyeste ønske om et barn, og hun girliv til en datter.Når en tragisk visjon viser seg å bli virkelig, knuser det Xenia, og dendype sorgen endrer livet hennes drastisk. Etter å ha vendt seg bort frabåde familie og venner, gir hun bort alle eiendelene og pengene sine.En dag forsvinner hun sporløst.I denne elegante og stemningsfulle romanen, tar Dean oss med tilbaketil Russlands ekstravagante kongelige ho på 1800-tallet. Her gjen skaperhun det fascinerende livet til Xenia av St. Petersburg, byens skyts helgen,og en av Russlands mest mystiske og elskede hellige skikkelser.

De gifter seg, og ... Kjøp Tsarens helgen fra Bokklubber Xenia er født inn i kongelige kretser. Men hun er en eksentrisk drømmer og bryr seg lite om sosiale konvensjoner.

Petersburg. I starten av romanen møter vi Xenia og hennes kusine Dasjenka. Tsarens helgen (Mirrored World) er skrevet av den amerikanske forfatterinnen Debra Dean.

RELATERTE BØKER