Tsarens helgen

Tsarens helgen - Debra Dean | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Debra Dean
DIMENSJON
7,58 MB
FILNAVN
Tsarens helgen.pdf
ISBN
7828922110595

BESKRIVELSE

Xenia er født inn i kongelige kretser. Men hun er en eksentrisk drømmerog bryr seg lite om sosiale konvensjoner. Hun forelsker seg hodestupsi den karismatiske soldaten og sangeren, Andrei. De gifter seg, ogetter hvert får hun oppfylt sitt høyeste ønske om et barn, og hun girliv til en datter.Når en tragisk visjon viser seg å bli virkelig, knuser det Xenia, og dendype sorgen endrer livet hennes drastisk. Etter å ha vendt seg bort frabåde familie og venner, gir hun bort alle eiendelene og pengene sine.En dag forsvinner hun sporløst.I denne elegante og stemningsfulle romanen, tar Dean oss med tilbaketil Russlands ekstravagante kongelige ho på 1800-tallet. Her gjen skaperhun det fascinerende livet til Xenia av St. Petersburg, byens skyts helgen,og en av Russlands mest mystiske og elskede hellige skikkelser.

Stikkord er en fiolin, en russisk revolusjon, en sjøkaptein fra Sørlandet og et loft på en gård. Forteljaren i denne boka liknar til forveksling på forfattaren sjølv. Han er litt over midt i livet, har hatt ein karriere som musikar og heiter Henriksen til etternamn. Tsarens helgen Debra Dean.

Peter den store antok i 1721 tittelen imperator for seg og sine etterkommere, men den russiske herskeren ble likevel uoffisielt omtalt som ... Se også: Helg, Skytshelgen En helgen er i kristen tradisjon, unntatt i de reformerte kirker, en person som levde sitt liv som en så vellykket «Kristi etterfølgelse» at kirken offisielt kunne slå fast at det ikke lenger var han eller hun som hadde levd, men Kristus som levde i ham eller henne. Det betydde at det egentlig var Kristus man æret i helgenen. Ifølge museets hjemmeside beskrev tsarens kone i dagboken, hvordan de gjemte juveler, blant annet ved å sy dem inn i klær, fordi de visste at de ikke var trygge.

RELATERTE BØKER