Skyldfolk

Skyldfolk - Octavia E. Butler | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Octavia E. Butler
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Skyldfolk.pdf
ISBN
8606394247946

BESKRIVELSE

En roman om livet på en slaveplantasje i Maryland på begynnelsen av 1800-tallet. Den prisbelønte amerikanske forfatteren Octavia E. Butler formidler et skremmende troverdig bilde av et rått og brutalt samfunn preget av korporlig avstraffelse og psykisk terror. Skyldfolk kom ut første gang i USA i 1976, er trykket i mer enn 250.000 eksemplarer, og benyttes mye i skolen for å gi elevene innsyn i et skjendig kapittel av amerikansk historie. Det er den nygifte svarte forfatteren Dana som på sin 26 årsdag i 1976 på uforklarlig vis blir brakt tilake til 1819, der hun treffer noen av sine forfedre. Hennes tidsreiser ender med forferdelse både for henne og Rufus, gutten hun hver gang å på redde.

English: due to. Skyldfolk betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Skyldfolk, i både bokmål og nynorsk. "Skyldfolk" ja, jeg har inntrykk av at det rundt omkring i Østmarka bodde bare "skyldfolk" i gamle dager! I riktig gamle dager var Katisa et kjent hvilested med brennevinshandel. SKYLDFOLK, med fotografier av Morten Andenæs, er delt inn i ni kapitler, og følger en progresjon som løst refererer til bevegelsen fra et opprinnelig spørsmål om skyld og prosessen gjennom rettsinstansene. Skyldfolk er det samme som slektninger eller pårørende.

Informasjon om skyldes i gratis engelsk online ordbok og leksikon. skyldes.

RELATERTE BØKER