Petrologi og geokjemi

Petrologi og geokjemi - Tore Prestvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Prestvik
DIMENSJON
9,12 MB
FILNAVN
Petrologi og geokjemi.pdf
ISBN
7496478604151

BESKRIVELSE

Bokas første del handler om petrologi, og tar for seg klassifikasjon av magmatiske bergarter, smeltediagrammer og -systemer, geokjemiske prinsipper og beregningsmetoder, sammenhengen mellom platetektonikk og magmatisme, magmatiske, sedimentære, metamorfose og metamorfe bergarter. Andre del av boka handler om geokjemi, og går igjennom universet, solsystemet, meteoritter, månen og jorda, isotopgeokjemi og vanngeokjemi i ferskvann og havvann.. Har register og litteraturliste.

Aktuelle forskningssaker; Arrangementer; Forskerprofiler; Om forskningen ... Kjøp Petrologi og geokjemi fra Norske serier Bokas første del handler om petrologi, og tar for seg klassifikasjon av magmatiske bergarter, smeltediagrammer og -systemer, geokjemiske prinsipper og beregningsmetoder, sammenhengen mellom platetektonikk og magmatisme, magmatiske, sedimentære, metamorfose og metamorfe bergarter. Tektonikk, petrologi og geokjemi Previous. Disputas: Cornelia Roffeis.

Det er obligatorisk fremmøte på første forelesning. Studenter som ikke møter, regnes for å ha ... 2 GEL2110 - Mineralogi, Petrologi og Geokjemi, Vår 2012 c) Ressurser og infrastruktur: Forelesningene ble holdt i auditorium I i geologi-bygget.

RELATERTE BØKER