Oslokartboka 2013; med hele Akershus og nedre Buskerud

Oslokartboka 2013; med hele Akershus og nedre Buskerud Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,91 MB
FILNAVN
Oslokartboka 2013; med hele Akershus og nedre Buskerud.pdf
ISBN
7126613265536

BESKRIVELSE

Her er første kartbok med den nye europaveinummereringen Nannestad-Gardermoen-Kløfta-Kongsvinger. Kartboka viser i år også de nye tunnelene og hvordan man må kjøre når Økernkrysset åpner i 2013.I Bjørvika har det skjedd mye nytt, så det er helt nødvendig med den nye Oslokartboka for å finne fram, enten du kjører eller går. På Tjuvholmen er nye kvartaler åpnet på den ytterste øya, ikke minst Astrup Fearnley-museet og den nye badeparken. Og Ensjø og Løren er ikke til å kjenne igjen i forhold til noen år gamle kart.Nyhet i årets utgave: Bydelsgrensene er vist.Gjennom hele kartboka er det også dette året en rekke nye veinavn, i alle kommuner. Ikke minst på Romerike er det vedtatt mange nye navn.

Oppdaterte detaljkart over alle tettbygde områder med de siste endringer: Enveiskjøringer, bommer og rundkjøringer Fullstendig veinett med alle gatenavn Gangveier og sykkelveier Parkeringsplasser og drosjeholdeplasser Bensinstasjoner, apotek, spisesteder mm. Severdigheter ... Køb Oslokartboka 2017 : street atlas, Strassenatlas, atlas routier : med hele Oslo, Akershus, nedre Buskerud af Cappelen Damm som bog på ukendt til markedets laveste pris og få leveret i morgen.

Oslokartboka dekker hele Akershus, Oslo og Nedre Buskerud. Til toppen "Oslokartboka 2012 - med hele Akershus og nedre Buskerud" - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER