Møter med Luther

Møter med Luther - Knut Alfsvåg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Alfsvåg
DIMENSJON
3,53 MB
FILNAVN
Møter med Luther.pdf
ISBN
8990257860597

BESKRIVELSE

Martin Luther er en av den europeiske historiens mest innflytelsesrike personer. Hva gjorde ham så viktig? Hva var det ved hans tro og tanke som gjorde at han fikk slik innflytelse? Kan hans måte å gripe an sin tids utfordringer på, ha noe å si oss i møte med vår tids utfordringer? Denne boken er et forsøk på å tenke gjennom disse spørsmålene på en måte som stimulerer og utfordrer til debatt.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Møter med Luther av Knut Alfsvåg (ISBN 9788253148502) hos Adlibris.com.

Kan hans måte å gripe an sin tids utfordringer på, ha noe å si oss i møte med vår tids utfordringer? Denne boken er et forsøk på å tenke gjennom disse spørsmålene på en måte som stimulerer og utfordrer til debatt. Les mer ... Kjøp Møter med Luther fra Bokklubber Martin Luther er en av den europeiske historiens mest innflytelsesrike personer.

RELATERTE BØKER