Mennesket og moderne evolusjonsteori

Mennesket og moderne evolusjonsteori - Iver Mysterud | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Iver Mysterud
DIMENSJON
10,25 MB
FILNAVN
Mennesket og moderne evolusjonsteori.pdf
ISBN
6848764178383

BESKRIVELSE

Moderne evolusjonsteori er satt på dagsorden i internasjonal vitenskapsdebatt, etter en rekke faglige gjennombrudd på 1960- og 70-tallet. Det har ofte ført til heftige diskusjoner f.eks. mellom biologer og samfunnsvitere, også i Norge. Men hva vet man om emnet? Denne boka gir en oversikt over moderne evolusjonsteori. Forfatteren veileder gjennom faghistorie, begrepsanalyse, teori, empiri og faglige kontroverser. Har små biografier om sentrale forskere og en annotert bibliografi. Med Litteraturliste, person-, forfatter- og stikkordregister.

mellom biologer og samfunnsvitere, også i Norge. Men hva vet man om emnet? Denne boka gir en oversikt over moderne evolusjonsteori.

1253 s, tab, ill. Oslo: Gyldendal Akademisk, 2003.

RELATERTE BØKER