Førerprøven

Førerprøven - Bård Morten Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bård Morten Johansen
DIMENSJON
4,75 MB
FILNAVN
Førerprøven.pdf
ISBN
3481658827897

BESKRIVELSE

Førerprøven er en lærebok for føreropplæring klasse B. Boka dekker alle de viktigste temaene innenfor trafikalt grunnkurs og teoridelen for førerkort klasse B.Boka er delt inn i 8 kapitler rundt temaene: trafikken, trafikkreguleringer, oppførsel i trafikken, kjøring under spesielle forhold, det fantastiske mennesket, bilen, føreransvaret og førstehjelp. Boka er rikt illustrert med 3D-illustrasjoner.

Her kan du teste om din kjennskap til trafikkreglene holder mål. Tren deg opp og imponer dine venner! Skiltjungelen Før du avlegger førerprøven.

Uansett hvilken klasse førerkort du vil ha (for eksempel moped, motorsykkel, personbil eller buss), består førerprøven av en teoretisk og en praktisk del. Dette er nedfelt i Forskrift om trafikkopplæring og førerprøve, som er en del av vegtrafikkloven. Førerprøven varierer mellom de ulike kjøretøysklassene.

RELATERTE BØKER