Den synske

Den synske - Belinda Bauer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Belinda Bauer
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Den synske.pdf
ISBN
1362504510643

BESKRIVELSE

Fem små fotavtrykk i sementen er det eneste beviset på at Daniel Buck har eksistert. Annas fire år gamle sønn er forsvunnet. I ren desperasjon oppsøker hun en synsk mann. Men er han den han utgir seg for å være? Har han virkelig synske evner, eller er han en svindler? Politietterforsker Marvel er fullstendig overbevist om det siste. Men gjennom Anna dras han inn i en verden hvor sannheten virker usannsynlig, og der det uvirkelige kan være sant. Er det galskapen som endelig har tatt henne, eller er den nøkkelen til selve mysteriet? Belinda Bauer er kritikernes favoritt og vinneren av den presisjetunge Gold Dagger-prisen. Den synske er ifølge pressen hennes beste bok hittil.

Klarsynte kan komme med spådommer ved hjelp av prekognisjon (framsyn og forutanelser). Den synske (Ebok) av forfatter Belinda Bauer. Pris kr 179.

Bla i boka. Se flere bøker fra Belinda Bauer. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk.

RELATERTE BØKER