Blindepilen og den sovende kvinnen

Blindepilen og den sovende kvinnen - Haruki Murakami | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haruki Murakami
DIMENSJON
7,53 MB
FILNAVN
Blindepilen og den sovende kvinnen.pdf
ISBN
6963110540534

BESKRIVELSE

«Forbilledlig billedsterke og fabulerende noveller fra Japan» Cathrine Krøger, Dagbladet. En tyvaktig ape og en mann av is. Menneskeetende katter, sultne haier og hemmelighetsfulle speil. Og en helt vanlig, liten kenguru. I Haruki Murakamis nyeste novellesamling blir vi kjent med et mylder av minneverdige karakterer og fenomener. Her blandes dagligdagse gjøremål, dramatiske situasjoner, melankolske stemninger og de underligste hendelser på særegent vis. Gjennom uventede møter, tilfeldigheter og hverdagslige valg konfronteres personene med kjærlighet og tap, drømmer og håp, og med umuligheten av å helt ut forstå selv dem som står en nærmest av alle.I de 26 novellene i Blindepilen og den sovende kvinnen viser Haruki Murakami seg igjen som en egenartet og medrivende forteller. «Spretne og uærbødige noveller fra Haruki Murakami» Torbjørn Oppedal, Morgenbladet«Nydelige noveller som slentrer fra innsikt til innsikt » Fartein Horgar, Adresseavisen

Originalens tittel: 1Q84 Book 3, 2010. Blindepilen og den sovende kvinnen Forfatter: Haruki Murakami Utgitt: 2009 Sjanger: Noveller, dikt og hørespill Innleser: Anders Ribu. Mer om boka.

Menneskeetende katter, sultne haier og hemmelighetsfulle speil. Og en helt vanlig, liten kenguru.

RELATERTE BØKER