Å leve, lever, har levd; et møte med alderdommen

Å leve, lever, har levd; et møte med alderdommen - Arne Schrøder Kvalvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Schrøder Kvalvik
DIMENSJON
5,18 MB
FILNAVN
Å leve, lever, har levd; et møte med alderdommen.pdf
ISBN
6287179122231

BESKRIVELSE

Er alderdommen et sorgens kapittel? Rigmor er 86 år og lederen av Nesodden pensjonistforening. Hun gjør alt hva hun makter for at de eldre ikke skal "legge seg til", som hun sier. Men hvordan skal det gå med Rigmor nå, når hun selv har fått problemer med helsen? En av Nesoddens eldste bor alene i en villa nede i Ursvik. Han er godt over nitti, har klare meninger om det meste, men ingen gjenlevende familie å dele tankene sine med. "Å leve, lever, har levd" handler om frosne vafler og pynteduker med blondekanter, om å kjøre på sommerdekk gjennom en hel vinter, om ensomhet, fellesskap og hvordan det er å bli gammel. Det er også en fortelling om hvordan overraskende vennskap på tvers av generasjoner oppstår, og om de sterke historiene vi alle bærer på gjennom et langt liv.

Kritiker Leif Ekle har lest boka. Det har også forfatter Susanne Skogstad, som i sin egen roman skriver fra en eldre kvinnes perspektiv.

Det er også en fortelling om hvordan overraskende vennskap på tvers av generasjoner oppstår, og om de sterke historiene vi alle bærer på gjennom et langt liv. Fakta og friksjon: Alderdom Velkommen til samtale om alderdom på Nesodden bibliotek. Møt vår lokale forfatter Arne Schrøder Kvalvik som har skrevet boka «Å leve, lever, har levd -et møte med alderdommen» (Kagge forlag 2018).

RELATERTE BØKER