Sol og søyler

Sol og søyler - Emil Smith | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emil Smith
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
Sol og søyler.pdf
ISBN
7766655357103

BESKRIVELSE

Forfatteren bodde i Hellas i 1954-1955. Under oppholdet sendte han jevnlig reisebrev hjem til Dagbladet. I disse artiklene forteller han om strabasiøse reiser til Kreta og Peloponnes, samtidig som han skildrer ulike sider ved det greske samfunnet.

Som riktig tilbehør, gir pilastere og dekorative elementer et unikt uttrykk, og de gir veggene liv. Søyler må fundamenteres i frostfri dybde, og hullene etterfylles med sand eller grus. Bruk støpesylindere i papp, fyll disse med betong og monter søylesko på toppen.

Han ble etter hvert godt kjent med landets topografi og samfunnsforhold, og han lærte seg moderne gresk, den gang en sjeldenhet for en klassisk filolog. Frukten av et senere opphold i landet er Sol og søyler. Terrasse bygget på søyler med selvbærende drager og bjelker er en egnet konstruksjon til hus med høy grunnmur.

RELATERTE BØKER