Mellomlederen

Mellomlederen - Ole Hope | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Hope
DIMENSJON
5,71 MB
FILNAVN
Mellomlederen.pdf
ISBN
4329254071108

BESKRIVELSE

Mellomlederen handler om den sentrale rollen mellomlederen spiller i effektiv implementering av endringer, og betydningen mellomlederen har for virksomhetens leverte strategi. Mellomlederen er en leder - med det ansvar og de muligheter som ligger i det. Derfor blir både ledelses- og strategibegrepet drøftet. Maktbegrepet, maktspill og mellomlederens maktutøvelse blir behandlet i sammenheng med ledelsesbegrepet. Med utgangspunkt i de teoretiske drøftelsene om mellomlederen i endring presenteres leseren for et rammeverk for å strukturere og analysere mellomlederens rolle ved endring og iverksetting av strategi. En rekke eksempler fra forfatterens egen lederkarriere belyser bokens teoretiske innhold. Boken retter seg mot både nye og mer erfarne ledere på alle nivåer samt studenter som gjennom sitt utdanningsløp kommer i kontakt med ledelsesfaget. I tillegg vil de som ved endt utdanning ganske snart kan påregne å komme i en mellomlederfunksjon, ha nytte av boken.

Det innebærer at de skal bidra til endring og utvikling, men ofte ikke er en del av selve endringsprosessen. Mellomlederen, uriaspost eller den store forskjellen? 21 apr. av øy-coachen.

Det er mellomlederen som skal sørge for at medarbeiderne har fokus på de riktige oppgavene for å kunne realisere strategien, og nå ... Mellomlederen Ole Hope Mellomlederen handler om den sentrale rollen mellomlederen spiller i effektiv implementering av endringer, og betydningen mellomlederen har for virksomhetens leverte s... Mellomlederen har de siste årene blitt sett på som avgjørende for om en endring lykkes eller ikke. En mellomleder er ofte leder i endring, og ikke nødvendigvis leder av en endringsprosess.

RELATERTE BØKER