Helseveiledning

Helseveiledning Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Helseveiledning.pdf
ISBN
2586128141128

BESKRIVELSE

Ny bok om viktigheten av veiledning blant helsepersonell. Helsemessige utfordringer knyttet til livsstil, sykdom og skade tilsier at pedagogisk virksomhet blant helsepersonell må styrkes. Helseveiledning baseres på fagkunnskap, pedagogisk og kommunikativ kompetanse, og skal gjenspeile en pasientrettet tilnærming. I boken konkretiseres det hvordan helseveiledning kan tilpasses ulike målgrupper, hensikter og sammenhenger i spesialist- og kommunehelse- tjenesten. Selv om det primært relateres til individ og grupper, trekkes også et samfunnsmessig perspektiv inn. Boken belyser utfordringer og muligheter til fagutvikling og forskning innen dette viktige området. Boken henvender seg til masterstudenter i sykepleie og andre helsefag, men kan også brukes på bachelornivå og er svært relevant for yrkesutøvere innen helsetjeneste.

Økt levealder og endringer i befolkningens sykdomsbilde medfører at flere får sykdommer og/eller lidelser som gjør det nødvendig at flere behersker dette. Helseveiledning. Gruppeveiledning og individuell veiledning som forebyggende hjemmebesøk tilbys seniorer som er 75 år og eldre.

Helseveilederen kan hjelpe deg med Helseveiledning. Gruppeveiledning og individuell veiledning, på helsestasjonen eller ved forebyggende hjemmebesøk.

RELATERTE BØKER