FARGELEGG JULEKORT

FARGELEGG JULEKORT En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
FARGELEGG JULEKORT.pdf
ISBN
3733621803802

BESKRIVELSE

Fargelegg julekortene selv! Nå lanserer vi en hendig julekortbok der du skaper dine egne kunstverk av 20 motiver basert på kjente og kjære julesanger. Vi går inn i den tiden på året da pulsen lett kan øke noen hakk for mye i alt som skal fikses før den store kvelden. Fargeleggingsbøker har for mange blitt et deilig avbrekk i en travel hverdag, der skuldrene får senkes både på små og store. Postkortene er illustrert av Jeanette Hanvik, og hvert motiv er basert på en kjent og kjær julesang. Ser du hvilken? Fargelegg kortet og send til venner og kjente. Eller la det stå blankt og la mottakeren få noe å kose seg med i advendtstiden og juledagene. Postkortboka er også ypperlig som en julekalendergave. Baksiden har tilrettelagt for porto og adresse til den du vil sende julekortet til.

Ta tiden tilbake. Jeg har mange stressede tanker som kommer i mitt hode hele tiden. Fargelegg.no tilbyr de gøyeste fargeleggingstegninger å fargelegge.

Juledrømmer - 20 julekort å fargelegge. Tilbud NOK 74,00 Førpris: NOK 99,00 Rabatt-25% inkl.

RELATERTE BØKER