Esmeraldagåten

Esmeraldagåten - Jørn Lier Horst | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
12,29 MB
FILNAVN
Esmeraldagåten.pdf
ISBN
5423219534655

BESKRIVELSE

Esmeraldagåten er bok 6 i Clue-serien.Clue er engelsk og betyr ledetråd, spor for å løse en gåte. I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. Cecilia, Leo, Une og Egon drar for å utforske den gamle Esmeralda-gruven, den dypeste av de tre gruvesjaktene i fjellsiden bak Perlen pensjonat. Gruven har ikke vært i bruk på lang tid. De finner spor etter den store gruveulykken, svartkrutt og kasser med gamle dynamittgubber. Men dypt inne i de mørke gruvegangene gjør de også oppdagelser som tyder på at den gamle gruven skjuler hemmeligheter som ikke tåler dagens lys. les utdrag fra boka

Cecilia, Leo, Une og Egon drar for å utforske den gamle Esmeralda-gruven, den dypeste av... Esmeraldagåten er bok 6 i Clue-serien. Clue er engelsk og betyr ledetråd, spor for å løse en gåte.

I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. "Esmeraldagåten - del 1" (3:8) sesong 2 30.06.2018. Når dykkere kommer til Skutebukta for å søke etter "Lizzie Margret", et seilskip som forliste i 1868, får Cecilia, Leo og Une høre om en gammel skatt som skal være gjemt et sted i bygda. Esmeraldagåten er bok nr seks i serien og denne gangen utforsker vennene Gibson-gruven bak Perlen pensjonat.

RELATERTE BØKER