Vi kommer i fred

Vi kommer i fred - Miriam Myrstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Miriam Myrstad
DIMENSJON
7,69 MB
FILNAVN
Vi kommer i fred.pdf
ISBN
4921822513277

BESKRIVELSE

I rommet blir vi vektløse, ikke sant? Jo. Men ting veier det samme. I boksingelen til Miriam Myrstad planlegger diktene en tur ut i universet, i glede og forelskelse har de tenkt å skyte seg selv ut og opp. Og opp. Og bare opp. Men så forandrer noe seg. Som det alltid gjør. Og så forandrer alt seg. Og diktene forblir her nede hos oss. Hvor alt er stort og tungt og jorda ikke passer i den lille lomma inni lomma på buksa. Eller for å si det sånn: Tror du det er liv på andre planeter, og tror du de er forelska i hverandre?

- Da tar Den hellige ånd ... - Vi kommer til å oppdage flere personer som er smittet i Norge, uten at det er knyttet til reisevirksomhet, slår hun fast. Helsemyndighetenes mål er fortsatt å utsette og forsøke å stanse smitten.

Vi anbefaler alle å ta en titt på www.allpowerful.com. Lagt inn av DellDirekte kl.

RELATERTE BØKER