Rocky

Rocky - Martin Kellerman | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Kellerman
DIMENSJON
10,66 MB
FILNAVN
Rocky.pdf
ISBN
9703891013288

BESKRIVELSE

I dette heftet feirer Rocky jul, men det blir ingen vanlig jul. Han blir blant annet dumpa av kjæresten i Australia. Det blir en hard uke på fylla, preget av svært lite julestemning

Den skapades 1998 som en daglig strippserie i Metro; den 28 april 2018 publicerades den sista seriestrippen. [1] Serien har blivit både teaterpjäs och TV-serie Serien.

Jordan), the son of Rocky's deceased rival and friend Apollo ... Rocky er en selvbiografisk tegneserie skapt av Martin Kellerman, der figurene er mennesker som har dyrehoder.Kellermans alter ego Rocky har hundehode. Serien har vunnet en rekke kulturpriser i Kellermans hjemland Sverige, og har fått god mottakelse også i Norge..

RELATERTE BØKER