Moderne logistikk; for økt lønnsomhet

Moderne logistikk; for økt lønnsomhet - Björn Oskarsson, Håkan Aronsson, Bengt Ekdahl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Björn Oskarsson, Håkan Aronsson, Bengt Ekdahl
DIMENSJON
11,97 MB
FILNAVN
Moderne logistikk; for økt lønnsomhet.pdf
ISBN
8323430188889

BESKRIVELSE

I takt med at konkurransen i markedet blir tøffere, bedrifter blir mer internasjonale og fortjenestemarginer presses gjennom hele verdikjeden fra leverandør til sluttbruker, øker logistikkens betydning for bedriftens konkurranseevne. Boka gir en innføring i hvordan moderne logistikk fungerer, og forklarer hvordan logistikken kan utvikles innen ulike områder.

Logistikkområdet er altså blitt mer kompleks, og stiller større krav til aktørene i logistikkjeden for å oppnå lønnsomhet. Sammen med økt konkurranse og større krav fra markedet, står bedriftene overfor store utfordringer. Forfatterne av boken tar for seg sykefravær og hvordan man har snudd utviklingen fra stadig flere sykemeldte til god helse, lavt fravær, større trivsel og effektivitet ved en svensk bedrift.

Dette bidrar til økt samarbeid på tvers av organisasjonen, noe som igjen bidrar til å oppnå økt lønnsomhet, videre vekst og utvikling. Folkelig. Vi lager moderne, intuitive og automatiserte WooCommerce nettbutikker med fokus på lønnsomhet.

RELATERTE BØKER