Kvinnen i midten

Kvinnen i midten - Greer Hendricks, Sarah Pekkanen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Greer Hendricks, Sarah Pekkanen
DIMENSJON
10,21 MB
FILNAVN
Kvinnen i midten.pdf
ISBN
6392604160333

BESKRIVELSE

Vanessa er nylig forlatt av ektemannen Richard, til fordel for en yngre kvinne. Richard er nå forlovet med Nellie, og Vanessa er sjalu og besatt av den nye kvinnen. Og av tanken på for enhver pris å forhindre ekteskap mellom dem. I hvert fall virker det sånn. Når du begynner å lese denne boken - den sjalu ekskonas historie om mannen og hans nye kvinne - så kommer du til å tro at du skjønner opplegget. Men så er det ting kanskje annerledes ... veldig annerledes. «En av bøkene du må lese i år.» Wall Street Journal«En djevelsk smart katt-og-mus-thriller.» The New York Times

Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 2019 Sider 382 Oversetter Farestad, Ulrik ... Kjøp Kvinnen i midten fra Bokklubber Vanessa er nylig forlatt av ektemannen Richard, til fordel for en yngre kvinne. Richard er nå forlovet med Nellie, og Vanessa er sjalu og besatt av den nye kvinnen.

Richard er nå forlovet med Nellie, og Vanessa er sjalu og besatt av den nye kvinnen. Fra midten av 1800-tallet fikk kvinner en lang rekke nye sivile og politiske rettigheter. Dette hang sammen med industrialiseringen og en mer liberal økonomi, hvor gamle privilegier forsvant.

RELATERTE BØKER