Kongelig polartokt

Kongelig polartokt - Frederik, Victoria, Haakon Magnus, Minik T. Rosing, Anders Karlqvist, Pål Prestrud | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frederik, Victoria, Haakon Magnus, Minik T. Rosing, Anders Karlqvist, Pål Prestrud
DIMENSJON
12,21 MB
FILNAVN
Kongelig polartokt.pdf
ISBN
5927807615839

BESKRIVELSE

Bli med tre engasjerte tronarvinger på en uforglemmelig reise i Polhavet, til Svalbard og Grønland. Gjennom egne tekster formidler de sine opplevelser og, ikke minst, sitt engasjement for områdene i nord og klimautfordringene vi står overfor. Med seg på reisen har de invitert tre forskere, som hjelper oss å forstå klimaendringene og hvilke følger de kan gi.Forord av Kofi Annan.

Noen av disse spørsmålene fikk Kronprinsen anledning til å studere da han i 2007 og 2008 la ut på kongelig polartokt til Svalbard og Grønland sammen med Kronprinsesse Victoria av Sverige og Kronprins Frederik av Danmark. Polartokt. Audienser.

Kronprins Haakon, Kronprinsesse Victoria og Kronprins Frederik har skrevet hvert sitt kapittel om inntrykkene fra arktis. I november kom boken "Kongelig polartokt" ut i Norge, Sverige og Danmark. Boken er et resultat av disse reisene, og de skandinaviske tronarvingene har skrevet hvert sitt kapittel.

RELATERTE BØKER