En siste hevn

En siste hevn - Mauro Boselli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mauro Boselli
DIMENSJON
12,41 MB
FILNAVN
En siste hevn.pdf
ISBN
7645977400265

BESKRIVELSE

Tex Willer - tøffere enn de fleste! Ikke bare trekker han raskest, det er vel neppe noen westernhelt som har holdt det gående lenger enn ham og fremdeles er «still going». Helt siden 1971 har rangeren og navajo-lederen hatt sitt trofaste publikum her til lands.

Selv om den ikke var så grøssende for denne leseren så er det mange deler i boka jeg likte veldig godt og som jeg vil vite mer om. Så jeg ser frem til å følge serien videre. Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler hevn.

I det moderne samfunn er alvorlige former for hevn, som blodhevn, langt på vei forsvunnet.Her er det samfunnsinstitusjonene som skal ta seg av konfliktene som oppstår mellom samfunnets medlemmer. I årevis har vokteren beskyttet folk mot spøkelser, gjenferd og hekser. Men tiden hans er i ferd med å renne ut - og vokteren må finne sin etterfølger.

RELATERTE BØKER