Da æ var i Amerika

Da æ var i Amerika - Rune Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Johansen
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
Da æ var i Amerika.pdf
ISBN
6660874192867

BESKRIVELSE

D æ var i Amerika er en fotografisk reiseskildring blant norskeamerikanere i Minnesota, Wisconsin og Nord-Dakota. Gjennom personlige møter med mennesker, deres hjem og omgivelser, skaper Rune Johansen et særpreget portrett av det norske Amerika. Da æ var i Amerika er et sjeldent stykke dokumentarisk fotokunst.

Jeg synes nissen som lå og sov så søtt på videospilleren - med gjøkuret hengende over - sa så mye om tiden vi levere i, både her i Amerika og i Norge. Om Da æ var i Amerika D æ var i Amerika er en fotografisk reiseskildring blant norskeamerikanere i Minnesota, Wisconsin og Nord-Dakota. Gjennom personlige møter med mennesker, deres hjem og omgivelser, skaper Rune Johansen et særpreget portrett av det norske Amerika.

Da æ var i Amerika er et sjeldent stykke dokumentarisk fotokunst. Kjøp den på Platekompaniet.no Da æ var i Amerika er en flott bok.

RELATERTE BØKER