Blodet i hodet

Blodet i hodet - Sindre Andersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sindre Andersen
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Blodet i hodet.pdf
ISBN
3680319697145

BESKRIVELSE

Blodet i hodet er tankene våre, i menneskelig forstand. Det er en del av vår gebrekkelige fysiske organisme, men også en forutsetning for vår rasjonalitet, det som skiller oss fra det mekaniske og det animalske. I likhet med menneskene som omgir oss er tankene vår frelse og vår forbannelse. Sindre Andersens (f. 1982) dikt er fulle av humor og nervøsitet, betraktninger om mennesket som tenkende og sosialt vesen, og om språket som begrensning og trøst.

1982) dikt er fulle av humor og nervøsitet, betraktninger om mennesket som ... Blodet befant seg i hjertet, flegmaet i ryggmargen med kanaler som gjorde at slimet sto i forbindelse med så vel hjernen som med penis. Herav tanken om at onani ville gå til hodet på en og forårsake galskap, eller den fatale vrangforestillingen om at samleie kunne helbrede slike sykdommer som en mente skyldtes flegmaet (for eksempel syfilis ), hvilket førte til en hyppigere spredning av ... Kjennetegn: Vondt i hodet uten å ane hvorfor? Årsaker: Kaffe - eller mangel på kaffe - kan være en årsak til hodepine.

Noen oftere enn andre. Dette kan årsakene være.

RELATERTE BØKER