Blodet i hodet

Blodet i hodet - Sindre Andersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sindre Andersen
DIMENSJON
7,8 MB
FILNAVN
Blodet i hodet.pdf
ISBN
6848635317508

BESKRIVELSE

Blodet i hodet er tankene våre, i menneskelig forstand. Det er en del av vår gebrekkelige fysiske organisme, men også en forutsetning for vår rasjonalitet, det som skiller oss fra det mekaniske og det animalske. I likhet med menneskene som omgir oss er tankene vår frelse og vår forbannelse. Sindre Andersens (f. 1982) dikt er fulle av humor og nervøsitet, betraktninger om mennesket som tenkende og sosialt vesen, og om språket som begrensning og trøst.

Hodet og skuldrene bør være lett hevet; Dekk såret/øret Bruk eventuelt engangshansker Dette skulle visstnok trekke blodet unna hodet og gjøre migrenen bedre. Om "trykket" du opplever har noe med blodet som sirkulerer oppi toppen, så kanskje dette kan hjelpe på? Heh, føler meg som den heksedoktoren nå :D .

I likhet med menneskene som omgir oss er tankene vår frelse og vår forbannelse. Angst er kjent for å forårsake overdreven bekymring, irritabilitet og rastløshet. Men det kan også forårsake fysiske symptomer som urolig mage, tretthet og grunn pust.

RELATERTE BØKER