10 tips om helse; få det bedre og lev 10 år lenger

10 tips om helse; få det bedre og lev 10 år lenger - Bertil Marklund | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bertil Marklund
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
10 tips om helse; få det bedre og lev 10 år lenger.pdf
ISBN
9534403487255

BESKRIVELSE

I denne lettleste boken får du en oppsummering av all forskning om helse og 10 tips for hvordan du kan forbedre din helse, føle deg bedre og leve lenger. Livslengden og helsen påvirkes av livsstilen din, det er altså du som styrer og ikke genene. Jo flere sunne vaner du har, jo flere friske år kan du regne med å få. Med disse 10 enkle levereglene kan du få et lengre og bedre liv.

Livslengden og helsen påvirkes av livsstilen din, det er altså du som styrer og ikke genene. Jo flere sunne vaner du har, jo flere friske år kan du regne med å få. I denne lettleste boken får du en oppsummering av all forskning om helse og 10 tips for hvordan du kan forbedre din helse, føle deg bedre og leve lenger.

Så du kan bruke mer tid på å gjøre det som skal til, enn å lese om stadig nye mer eller mindre ubrukelige råd og tips. 10 tips om helse ... I denne lettleste boken får du en oppsummering av all forskning om helse og 10 tips for hvordan du kan forbedre din helse, føle deg bedre og leve lenger.

RELATERTE BØKER