Tvang i rusfeltet

Tvang i rusfeltet - Ingrid Rindal Lundeberg, Kristian Mjåland, Karl Harald Søvig | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Rindal Lundeberg, Kristian Mjåland, Karl Harald Søvig
DIMENSJON
3,21 MB
FILNAVN
Tvang i rusfeltet.pdf
ISBN
7872459973799

BESKRIVELSE

I denne boken analyseres både regelverket om tvangsbruk, samfunnets praktisering av tvangsbestemmelsene og brukernes opplevelser av å bli tvangsinnlagt. Analysene av praktiseringen viser høy bruk av midlertidige vedtak, regionale og lokale variasjoner og store kjønnsforskjeller. Forfatterne presenterer forskningen om resultater av tvang, og de diskuterer hvorvidt formålet med reglene blir oppnådd gjennom dagens praktisering. Gjennomgående i boken relateres tvang til menneskerettslige og etiske dilemmaer. En viktig målsetting med boken er å gi kunnskap om hvilke forhold som bidrar til at tvang kan bli en positiv mulighet, og hva som minsker de krenkende opplevelsene av tvang. Analysene som presenteres i boken, er basert på forfatternes omfattende og mangeårige forskningsinnsats på temaet tvang og rusmiddelmisbruk.

Les utdrag I denne boken analyseres både regelverket om tvangsbruk, samfunnets praktisering av tvangsbestemmelsene og brukernes opplevelser av å bli tvangsinnlagt. Analysene av praktiseringen ... Kjøp Tvang i rusfeltet fra Tanum I denne boken analyseres både regelverket om tvangsbruk, samfunnets praktisering av tvangsbestemmelsene og brukernes opplevelser av å bli tvangsinnlagt.

Dagens bestemmelse om frivillig tvang i Helse- og omsorgstjenesteloven blir likevel lite benyttet i praksis. Utvalget tar grep for å gjøre forhåndssamtykke til den reelle hovedregelen ved tvang på rusfeltet. I denne boken analyseres både regelverket om tvangsbruk, samfunnets praktisering av tvangsbestemmelsene og brukernes opplevelser av å bli tvangsinnlagt.

RELATERTE BØKER