Tenk hvis, hva så?

Tenk hvis, hva så? - Rolf Aarøe, Margit Øiesvold | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Aarøe, Margit Øiesvold
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Tenk hvis, hva så?.pdf
ISBN
3636562051208

BESKRIVELSE

«Det kommer kastende over meg, som en klo som setter seg fast i brystet og stopper pusten min. Jeg får ikke luft. Hjelp, jeg kveles! Smerten i brystet er uutholdelig. Jeg hiver som en gal etter luft, men får ikke nok. Snart ligger jeg vel midt på gulvet i kjøpesenteret besvimt. Jeg blir livredd. Det danser for øynene mine, bena føles som gelé og det er like før jeg faller om. Åler meg forbi alle menneskene så fort jeg greier, kommer meg ut, bort fra alle menneskene. Jeg greide det ikke i dag heller.» Tenk hvis... hva så? er en bok om behandling av panikklidelser. Den egner seg for deg som vil jobbe med panikklidelsen på egen hånd, men kan også inngå i en formell behandling, enten dette er individualbehandling eller gruppebehandling.Rolf Aarøe er spesialist i klinisk psykologi og Margit Øiesvold er klinisk spesialist i psykiatrisk sykepleie. De er begge ansatt ved Salten psykiatriske senter, Nordlandssykehuset.

Hva hvis loven om å abortere bort en av tvillingene hadde ... Negative tanker kan komme, spesielt hvis du har tapt noen budrunder fra før. Vårt første råd, og kanskje det viktigste som vi kommer med i denne artikkelen, er at du MÅ forberede deg mentalt: Tenk over hva som er makspris du er villig til å gi for den aktuelle eiendommen.

og hva gjør dere hvis de begynner å blinke? ... så det er viktig å tenke at du velger partneren din igjen for den vedkommende er nå, ikke for den man håper at vedkommende skal utvikle seg til å bli, sier hun. SVAR: Hei Takk for at du skrive til oss i ung.no.

RELATERTE BØKER