Stallveien

Stallveien - Tore Vaag | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Vaag
DIMENSJON
3,74 MB
FILNAVN
Stallveien.pdf
ISBN
1845896362025

BESKRIVELSE

Som i forfatterens forrige diktsamling fokuseres det også her på utprøving av språklige bilder. Samtidig er fokuset tematisk mer rettet mot mening og mulighet for sikker erkjennelse. Humoristiske og nærmest naivistiske dikt opp mot de store temaene kjærlighet og tro er blandet med dikt av en mer alvorlig karakter. Samlingen har også et kjærlighetsdikt til kultikonet Laura Palmer. Tore Vaag (f. 1975) er fra Aure på Nordmøre og arbeider som norsklærer i den videregående skolen. Han bor i Kvam i Hardanger. Vaag har i 2012 utgitt diktsamlingen En fortærende ild på Commentum forlag.

Med en ... FINN kart er en ledende norsk karttjeneste med kartsøk, flyfoto og annonser. Store hotellrabatter i Haugesund i Norge på nettet. Bra tilgjengelighet og gode priser.

Vis stort kart. Informasjon fra Digitale Medier 1881 Gjør din bedrift synlig i 1881.no's søkeresultat.

RELATERTE BØKER