Ikkje vekk dei vaksne

Ikkje vekk dei vaksne - Kjersti Wøien Håland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Wøien Håland
DIMENSJON
3,66 MB
FILNAVN
Ikkje vekk dei vaksne.pdf
ISBN
1567224159919

BESKRIVELSE

Dikta i denne samlinga er henta frå Kjersti Wøien Håland (f. 1988) sin poesikalender på Instagram 2017 og 2018. Forfattarens del av salsinntektene blir donert til Alternativ Jul, som lyser opp juletida for dei som treng det mest. Snø er det varmaste vêret når han er kram under skoa verda er stille men knirkar som du snik deg ove verdas lengste loft på veg til eit hemmeleg og magisk rom «ikkje vekk dei vaksne» kviskrar du og snøen knirkar tilbake «aldri aldri aldri»

Sidan har brukarane hatt nykokt middag kvar dag, og det er ikkje greitt å ta det ifrå dei no. No må politikarane vera vaksne nok til å ta ansvar for det dei lova i valkampen, og få tilbake kjøken til alle institusjonane. Tromsøundersøkinga og Helseundersøkinga i Nord-Trøndelag tyder på at dei fleste vaksne har enten overvekt eller fedme, og at mindretalet har normal vekt.

Kjøp 269,-Poesibok. F°407 Poesibok Naja Marie Aidt.

RELATERTE BØKER