Fullt lys og stummende mørke

Fullt lys og stummende mørke - Rigmor Galtung | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rigmor Galtung
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Fullt lys og stummende mørke.pdf
ISBN
4971297172386

BESKRIVELSE

Rigmor Galtung var et aktivt og humørfylt barn og ble som voksen ble en fremgangsrik komiker og humorist. Hele tiden slet hun imidlertid med følelsen av ikke å være god nok. Den glade jenta falt ned i depresjonens lammende svarte hull.Ærlig og personlig forteller forfatteren om dette temaet som angår så mange. Hun beskriver sin langsomme, men målbevisste ferd mot lyset, mot å bli den hun egentlig er, med sin sårbarhet og kreativitet. Med sin innsikt og sitt humør fremkaller hun så vel tårer som latter og ikke minst forståelse i denne beretningen om sitt liv.I siste del av boken skriver psykiaterne John Erik Berg og Tormod Huseby om hvilken behandling som tilbys mennesker med en depresjonslidelse, og vi får et unikt innblikk inn i terapirommet.

Målgruppen er folk flest, ... Har ryddet i hyller og kasser Selger Rigmor Galtung - Fullt lys og stummende mørke. Rigmor Galtung var et aktivt og humørfylt barn og ble som voksen ble en fremgangsrik komiker og humorist.

Boken er delt inn i 24 kapitler med etterord av psykiaterne John Erik Berg og Tormod Husebø. Målgruppen er folk flest, ... Har ryddet i hyller og kasser Selger Rigmor Galtung - Fullt lys og stummende mørke.

RELATERTE BØKER