Europa

Europa - Geert Mak | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geert Mak
DIMENSJON
6,99 MB
FILNAVN
Europa.pdf
ISBN
5745798773548

BESKRIVELSE

Geert Mak reiste Europa på kryss og tvers i et helt år - fra Verdun til Berlin, fra St. Petersburg til Auschwitz, fra Kiev til Srebrenica. Resultatet er en fascinerende reise gjennom de siste hundre år av vår historie, fra år 1900 til 2000. Forfatteren skildrer hendelser og steder som har vært avgjørende for Europas utvikling. I Ypres hører han smellene når etterlatt ammunisjon fra den første verdenskrig fremdeles blir detonert. I en forlatt barnehage i Tjernobyl, der små sko står i sirlige rader, vender han tilbake til det øyeblikket i Sovjetunionens historie da tiden sto stille.Mak kombinerer den store historien om det 20. århundrets Europa med overraskende detaljer som gir fremstillingen et ansikt, en smak og en lukt.

Det er også et kart over Norge og online kart over Norge. Vi fikk et kart over alle landene i Europa. Europa is one of the Galilean moons of Jupiter, along with Io, Ganymede and Callisto.

I aust er Europa generelt skild frå Asia ved vasskiljet i Uralfjella ... European Union website - EUROPA is the official EU website that provides access to information published by all EU institutions, agencies and bodies. Hvorfor er ikke Armenia, Azerbaidsjan, Georgia og Kypros tatt med som land i Europa? De er medlemmer av Europarådet, defineres og oppleves som europeiske, ikke asiatiske land, deltar i europamesterskap og i Eurovision Song Festival. tilhører europeisk kultur og tradisjon og ligger innenfor Europa geografisk slik det defineres og slik dere selv definerer det i snl. Europa (från grekiskans: Ευρώπη) är jordens till ytan näst minsta men till befolkningen tredje största världsdel.

RELATERTE BØKER