Dit du går

Dit du går - Liv Almendingen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Almendingen
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Dit du går.pdf
ISBN
5352748627238

BESKRIVELSE

Endelig går det mot bryllup på Bjørnstad, og Maja stråler. Men midt på natten blir hun vekket av en engstelig Kjerstina. Det hun forteller, får Majas blod til å fryse til is.Kitty overhører en samtale som ikke er ment for hennes ører. Hun forlater Bjørnstad i sjokk, og lover seg selv å aldri vende tilbake.Maja stivnet da alvoret gikk opp for henne. Var det ikke bare en forkjølelse likevel? Hun så for seg den vakre brudekjolen, buketten med rosene og det festpyntede bordet. Det var som om stemmen fra marerittet hånlo av henne: Det blir ikke noe bryllup, Maja Lillås. Det blir ikke noe bryllup!

16. Dit du går; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: 1900-1914; Oslo; Akershus; Serie: Bare Maja; Serienummer: 16; År: 2018; Noter: Endelig går det mot bryllup på Bjørnstad, og Maja stråler.

Kitty overhører en samtale som ikke er ment for hennes ører. Bare Maja. 16.

RELATERTE BØKER