Bratte gleder

Bratte gleder - Geir Grimeland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Grimeland
DIMENSJON
9,61 MB
FILNAVN
Bratte gleder.pdf
ISBN
7159764946881

BESKRIVELSE

Bratte Gleder - klatring med barn og ungdom handler om klatreglede, gode læreprosesser og sikkerhet i klatring med barn og ungdom. Det er detaljer, sammenhenger og helhet - fra barns naturlige klatrebevegelser og møte med natur, til finslepne klatreferdigheter. Knyttet til grunnleggende innføring i buldring inne, buldring ute og tausikret klatring, formidler boken faglig konkret innhold, tips til trygt og godt lederskap, og pedagogiske perspektiver på klatring med barn og ungdom. Geir Grimeland er erfaren klatrer og høgskolelektor ved Høgskolen i Telemark, der han arbeider med fagfeltene kroppsøving, friluftsliv og idrett. Han har lang fartstid i klatremiljøet knyttet til kursledelse, utvikling av klatrekurs og styrearbeid for Kolsås Klatreklubb, Norsk Tindeklub og Norges Klatreforbund. Grimeland har tidligere utgitt en håndbok i kameratredningsmetoder for klatrere og en historiebok om klatring i Norge gjennom 100 år.

Dette er vårvinterens høydepunkt; skiglede, sosialt og nyttig! Treff andre som driver med det samme, ... Bratte bakker kan føre til varmegang for tunge kjøretøy og dårlig framkommelighet på både vanlig og glatt føre. Avdelingsleder Vei og bane i Sweco, Anders Gjøsund, har vært med på å tegne veier i 20 år.

2 min Publisert: 22.01.12 — 09.41 Oppdatert: 6 år siden «Bratte gleder» handler om klatreglede, gode læreprosesser og sikkerhet i klatring med barn og ungdom. Det er detaljer, sammenhenger og helhet - fra barns naturlige klatrebevegelser og møte med natur, til finslepne klatreferdigheter. De rette plantene for bratte skråninger En velstelt skråning er ofte det som skal til for å gi hagen din det lille ekstra.

RELATERTE BØKER