Besettelsen

Besettelsen - Vidar Sundstøl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vidar Sundstøl
DIMENSJON
8,50 MB
FILNAVN
Besettelsen.pdf
ISBN
2906451314838

BESKRIVELSE

En thriller i internasjonalt format fra den prisvinnende og kritikerroste Vidar Sundstøl. For å finne sannheten om sin far må han finne sannheten om Alexander den stores grav. Reisejournalisten Clive Ohre blir brutalt overfalt i Alexandria av noen som er ute etter én ting: en romersk mynt Clive fikk av sin far mange år tidligere. Faren, en norsk arkeolog, forsvant sporløst i Pompeii da Clive var 14 år gammel, og ingen har kunnet forklare hva som skjedde med ham. I Egypt møter Clive den vakre egyptisk-amerikanske arkeologen Aisha Badawi, og da en av kollegaene hennes blir funnet drept, blir Clive mistenkt for drap. Men drapsmistanken skal snart bli det minste av Clives problemer, i en verden der de færreste er den de gir seg ut for å være. Sterke krefter jobber for å løse mysteriet rundt Alexander den stores grav, men det er også dem som ønsker at hemmeligheten skal forbli bevart. For enhver pris.

Som et resultat, er du full av tvil og på vakt i stedet for å slappe av og nyte forholdet. Kjærlighet, derimot, verdsetter ærlighet mellom de ... «Besettelsen» fortsetter for Hareide.

Den ble meget populær i USA, men fikk blandet mottakelse av ... Besettelsen fører til isolasjon og har negativ påvirkning på arbeid og det sosiale liv Fokus på trening og spising skaper stress, som fører til angst og depresjon Uansett hvilke type spiseforstyrrelse man har er det underliggende følelser som ligger i bunn, som man undertrykker ved hjelp av maten. Som et resultat har den voksende besettelsen med estetisk perfeksjon gjort det første alternativet den foretrukne for en stor del av befolkningen. Intimdeler har aldri vært så viktige for våre estetiske bekymringer.

RELATERTE BØKER