Narrative kraftfelt

Narrative kraftfelt - Anne Jansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Jansen
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Narrative kraftfelt.pdf
ISBN
5630526536514

BESKRIVELSE

Hvilken betydning har de fortellingene vi lager om oss selv og våre liv? Hvordan kan vi forstå utvikling hos barn og unge i lys av narrativ teori? Hvilken betydning har barnevernskonteksten for de utviklingsmuligheter som finnes for barn og unge som er i kontakt med barnevernet?Dette er noen av spørsmålene som diskuteres i denne boken. Forfatterne ser på psykologisk utvikling fra et narrativt perspektiv og gir en teoretisk innføring i måter å forstå utvikling hos barn og unge. Samtidig formidler forfatteren kunnskap om hvordan ungdom i barnevernet tar del i utviklingsprosesser. Her er temaer som resiliens og hvordan fortellinger kan få betydning for det å takle vanskeligheter. Forfatteren diskuterer også hvordan narrativ psykologi kan danne basis for arbeid med barn og unge i vanskelige livssituasjoner.Boken er skrevet for studenter og undervisere på sosialfaglige studier ved universiteter og høgskoler og for profesjonelle som arbeider med barn og unge og er opptatt av utviklingsprosesser.Omslagsillustrasjonen er hentet fra Utflukt laget av billedkunstneren Ellen Karin Mæhlum

Jansen, Anne. Heftet / 2013 / Bokmål 369,- 314,-Levering 2-6 dager Antall.

I den forbindelse tenkte jeg å gi noen tips til om å jobbe med narrativer. Hva er det egentlig, hvorfor er det viktig og hvordan kan vi stimulere og vekke interessen hos barn for dette? Å utvikle narrativ forståelse […] White, M.

RELATERTE BØKER