Moralske tekster

Moralske tekster - Georg Johannesen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Georg Johannesen
DIMENSJON
3,98 MB
FILNAVN
Moralske tekster.pdf
ISBN
7398701759674

BESKRIVELSE

Enda en klassiker fra Georg Johannesen! Moralske tekster kan sees som en forlengelse av Om den norske tenkemåten (1975) og Om den norske skrivemåten (1981). Boken inneholder kortere og lengre tekster om lesemåter, retorikkens etikk, essayet som sjanger, språkbruksanalyse og lesninger av tre sentrale norske forfatterskap: Bjørnstjerne Bjørnson, Alexander Kielland og Christian Krohg.

Opphavsretten er tidsbegrenset, som hovedregel til 70 år etter utløpet av opphavspersonens dødsår. Kjøp Moralske tekster fra Bokklubber Boken inneholder korte og lange tekster om bl.a. lesemåter, retorikkens etikk, essayet som sjanger, språkbruksanalyse og nylesning av tre sentrale norske forfatterskap: B.

En slik tekst inviterer til dialog og samspill. Moralske tekster essays og innlegg 1978-1994 Johannesen, Georg. Innbundet.

RELATERTE BØKER