Lyder om natten

Lyder om natten - Sam Taplin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sam Taplin
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Lyder om natten.pdf
ISBN
9150732511792

BESKRIVELSE

Trykk på knappene og lytt og les om alt som kan skje midt på natten. Det er midt på natten, og alt er stille. Eller ... Hør etter! Hva er det som lager den lyden? Det er nemlig mye forskjellig som kan skje om natten. Se på illustrasjonene og trykk på knappene for å finne ut hva som hender mens barn og voksne ligger i sengene sine og sover.

En dag våkner Lucy opp og finner ut at alle voksne har forsvunnet i løse luften! Det… Lyder om natten (Kartonert) av forfatter Sam Taplin. Barnebøker.

De fleste af os er vant til natlige lyde fra biler, knallerter, hunde, der gør - eller måske udrykningskøretøjer eller musik, afhængig af hvor vi bor, men nattens dyreliv laver også lyde. Bor man på landet, tæt på naturen, eller er du på telttur med venner, kan […] Bildene forteller om hva natta handler om, mens Irvings tekst forsvinner i skyggen.

RELATERTE BØKER