Livet elsker deg

Livet elsker deg - Louise L. Hay, Robert Holden | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Louise L. Hay, Robert Holden
DIMENSJON
7,76 MB
FILNAVN
Livet elsker deg.pdf
ISBN
1091314397828

BESKRIVELSE

Øvelser, råd, meditasjoner og personlige histore om hvordan vi healer vår grunnleggende frykt, utvikler tillit til vår indre veiledning, tilgir fortiden og gjenvinner vår opprinnelige uskyld. Om hvordan vi velger kjærligheten i ett og alt. Gjennom ærlige og fortrolige samtaler graver Louise Hay og Robert Holden dypt i kjærlighetens kraft og virkelighetens godlynte natur, i det vennligsinnede universet og i hjertet av hvem vi i sannhet er. De to forfatterne presenterer en praktisk filosofi basert på syv åndelige øvelser. Full av inspirerende historier og nyttige meditasjoner, bønner og øvelser!

Det koster ikke noe å se. Her finner du cam par som lærer deg å pule, se nakne par fra eksotiske land som suger, knuller og slikker på nettkamera akkurat nå. Har du innsett at du virkelig elsker kjæresten din, men er usikker på om du er klar for å fortelle ham det?.

Du får meg til å skrive lange avhandlinger om hva jeg føler for deg, og liste opp hundre grunner - helt av meg selv, fordi jeg vil du skal vite det. 100.

RELATERTE BØKER