Kroppsklemma

Kroppsklemma - Kari Løvendahl Mogstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Løvendahl Mogstad
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
Kroppsklemma.pdf
ISBN
3778948564546

BESKRIVELSE

Lege Kari Løvendahl Mogstad møter daglig barn og unge som sliter under økende kroppspress, utseendefokus og perfeksjonsjag. I denne bevisstgjørende boken undersøker hun barn og unges virkelighet. Hun bruker også sin lange erfaring som lege og mor til å gi råd til foreldre og andre som jobber med barn og unge om hvordan man kan være en god rollemodell, hjelpe dem til et godt liv og til å stå imot presset.

Lege Kari Løvendahl Mogstad: - Jenter skal være sexy, men ikke billige - Det er ikke så lett å være jente eller kvinne i dag og finne ut av hva som er frigjøring og hva som ... Kjøp 'Kroppsklemma, hvordan være trygge og gode voksne for barn og unge i et kroppsfiksert samfunn' av Kari Løvendahl Mogstad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, E-bok | 9788202579609 Kroppsklemma Kari Løvendahl Mogstad (Pocket) Tips en venn 155 kr Antall .

«Kontekstkollaps» er ordet som sitter igjen etter å ha lest denne boken. Det er ordet jeg har lett etter mens jeg har forsøkt å beskrive den fragmenterte informasjonsflyten som barn i dag møter i sin oppvekst, hvor barn bombarderes med alt mulig uten noen pedagogisk linje i alt det som ... Kroppsklemma hvordan være trygge og gode voksne for barn og unge i et kroppsfiksert samfunn Kari Løvendahl Mogstad.

RELATERTE BØKER