Kraften til selvtillit

Kraften til selvtillit - Julia Marthy | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julia Marthy
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Kraften til selvtillit.pdf
ISBN
9911127244062

BESKRIVELSE

Selvtillit er en av de st rste kreftene for oppn suksess p ethvert omr de av livet. Denne boken er designet for de som alltid sliter hardt, men kan ikke komme til deres livs m l p grunn av en eller annen grunn. Denne boken gir dem Et nytt h p, styrke og oppfyller dem med ny energi og l ser opp nye livshorisonter. Les boken grundig og nyt et trygg liv, full av energi for beseire alle vanskeligheter og problemer du kan st te p i ditt liv framover. Boken gir deg den naturlige m ten ved enkelt f lge instruksjoner og hemmeligheter for oppn selvtillit, noe som er en absolutt n dvendighet for ditt vellykkede liv.

Dine egne tanker har skapt og fortsetter å skape din verden.I dag vet vi at selvtillit, entusiasme og håp kan forbedre hjernens høyere funksjoner. Kraften til å forandre ting ligger i seg selv. Når en uheldig hendelse oppstår i våre liv, anklager vi alltid vår uflaks.

Det kan handle om arbeid, skole eller sosiale sammenhenger. Selvtillit kan variere fra dag til dag og kan endres gjennom bekreftelse utenfra, eller også endres under for eksempel alkoholpåvirkning. Begrepet selvtillit omhandler ikke kun forhold til andre mennesker, men også å troen på at man mestrer andre utfordringer.

RELATERTE BØKER