Hårstyling

Hårstyling - Rubi Jones | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rubi Jones
DIMENSJON
10,98 MB
FILNAVN
Hårstyling.pdf
ISBN
7528159929838

BESKRIVELSE

Finest på håret - din guide til å style håret med alt fra glamlook og topper til bohemsk lugg og romantiske fletter!Mer enn 40 vakre, kule og lett-å-få-til frisyrer - for hverdagen og spesielle anledninger - fra hårstylist Rubi Jones. Lær å lage alt fra freshe hestehaler og skyhøye topper til havfruefletter, flettet bohemsk lugg og glamkrøller à la 1940-tallet. I boken får du nøyaktige trinn-for-trinn-veiledninger og massevis av tips og triks fra eksperten. Nå er det ingen grunn til å ikke se fin ut på håret - og ha det litt gøy samtidig!

HÅRSTYLING FOR KORT HÅR. Hvis du som kvinne har kort hår, trenger du vanligvis stylingprodukter som hårvoks, mousse, gelé, voks, skum osv. Sexy Hair Big Sexy Hair Spray And Play - 50ml Hårstyling.

Men sannheten er at ofte er det bruk av feil produkt og mengder som er synderne. - Jenter generelt bruker feil mengde styling og mange sliter med å få produktet jevnt fordelt, som er svært vesentlig. Vi i Boots Norge bruker informasjonskapsler (cookies) for å lagre dine preferanser og lage en bedre brukeropplevelse for deg.

RELATERTE BØKER